OTTHON- és 
ÉLETMÓD BIZTOSÍTÁS 

Nyugdíjmegtakarítás

Gyermekmegtakarítás

Testőr- élet,baleset - és
egészségbiztosítás

Járműbiztosítás

Fundamenta Lakáskassza

Tóth Benjamin

KÜLÖNLEGES BIZTOSÍTÁSOK

D&O VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK BIZTOSÍTÁSA

Vezető tisztségviselők, felügyelő bizottsági tagok és vezető állású munkavállalók részére magánvagyon védelem és felelősségbiztosítás. 

JOGVÉDELEM

A jogvédelem biztosítás egy esetleges jogi érdeksérelem esetén fedezi a jogi eljárások költségeit. Pl.:ügyvédi díj, illeték és eljárási díj.

EXTRÉM SPORT

A különös veszéllyel járó extrém sporttevékenységek esetén a biztosítás azért is kiemelten fontos, mivel a társadalombiztosítási ellátás az életmentő sürgősségi ellátás kivételével nem finanszírozott, tehát baleset esetén komoly többletköltségre lehet számítani!

SMART BIZTOSÍTÁS (Csak Lakásbiztosítás mellé köthető)

Smart biztosítás 
Te is félted az okos eszközeidet? Biztosítsd be most, és akár 150 000 Ft értékig térít a biztosító.

KISÁLLATBIZTOSÍTÁS (Csak Lakásbiztosítás mellé köthető)

ÁLLATORVOSI KEZELÉSEKRE

Szoktál arra gondolni, hogy mi történne, ha kutyád vagy macskád balesetet szenvedne, esetleg megbetegedne? A kisállatbiztosítás fedezi az állatorvosi kezeléseket, illetve kedvenced baleset miatti halála esetén is fizet.

SPORTOLÓI BALESETBIZTOSÍTÁS

CSOPORTOS BALESETBIZTOSÍTÁS

A sport veszélyes tevékenység, sokszor fordul elő sérülés, baleset, amelynek következtében nagymértékű költségek merülhetnek.fel, melyek az egyesületet terhelik. Egy bonyolultabb ellátás, műtét, vagy akár az utókezelés, rehabilitáció nagy nyomot hagy a sportszervezet büdzséjében, a kiesett versenyző miatt elszenvedett esetleges anyagi háttérbe szorulásról nem is beszélve.
Védd meg sportegyesületed, sportklubod, sportszövetséged anyagi jóllétét a SPORTOLÓI PAJZS csoportos balesetbiztosítással

RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

RENDEZVÉNY- ÉS TÖMEGBIZTOSÍTÁS

Rendezvényszervezéssel, táboroztatással foglalkozol? Akkor biztos tisztában vagy azzal, hogy egy rendezvény, fesztivál számos veszélyt rejthet a nagy tömeg egy időben, egy helyen való koncentrált jelenléte miatt. Ne bízd a véletlenre, a szerencsére a rendezvényed, táborod zavartalan lezajlását, biztosítsd be a nem várt baleseteket a korhatár nélküli BIZTONSÁGOS RENDEZVÉNY balesetbiztosítással!

Érdekel a tanácsadás!