OTTHON- és 
ÉLETMÓD BIZTOSÍTÁS 

Nyugdíjmegtakarítás

Gyermekmegtakarítás

Testőr- élet,baleset - és
egészségbiztosítás

Járműbiztosítás

Fundamenta Lakáskassza

Tóth Benjamin

ÉLETBIZTOSÍTÁS/ SZEMÉLYRE SZABOTT MEGTAKARÍTÁS

Bizonyára neked is vannak hosszú távú céljaid, amit el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani. Legyen szó lakásról, autóról, hosszú utazgatásról, vagy egész egyszerűen biztos alapokról. Mindegyikhez elengedhetetlen a pénz.

Miért jó, mint megtakarítás?

Segít a különböző fontos távlati célokra apránként félretenni (rendszeres díjak), például gondoskodni a gyermek taníttatásáról, a gyermek önálló életkezdésének anyagi segítéséről, saját vagy a társ nyugdíjáról, vagy egyszerűen csak tartalékot képezni későbbi évekre.

  1. A szerződésben vállalt rendszeres díjrészletek mellett lehetőség van eseti díjakat is elhelyezni a szerződésen, így ezzel is növelhető a váratlan helyzetekben rendelkezésére álló összeg, illetve, hogy ezzel is növekedjék a kitűzött célra szánt megtakarítás összegét.
  2. Különböző kockázati szintű eszközalapok választhatóak, melyekből a kockázatvállalásnak megfelelő befektetési portfólió szabadon állítható össze. A választott befektetési portfólió átváltással és átirányítással bármikor átrendezhető.
  3. Az életbiztosítás akár adójóváírásra jogosító nyugdíjbiztosításként is megköthető.

Miért jó, mint biztosítás?

A rendszeres díjas szerződésekben van lehetőség széles körű élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelem választására, amely azonnali készpénz-segítséget nyújt váratlan tragédia, baleset és betegség esetén.

Váratlan tragédia esetén nagy segítséget jelent a díjátvállalás kiegészítő biztosítás: a biztosított halála után a társaság átvállalja a rendszeres díjak fizetését. A kitűzött megtakarítási cél így biztosan elérhető, a szeretett hozzátartozó továbbra is anyagi biztonságban lehet.

A szerződéskötéskor kialakított biztosítási védelem – három, díjjal rendezett biztosítási év letelte után – rugalmasan alakítható.

Érdekel a tanácsadás!

Milyen pénzügyi eredményre lehet számítani?

Ez a rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás olyan megtakarítási forma, amely kizárólag hosszú távon (legalább 10-15 év) nyújthat versenyképes hozamot.

A képen látható információk csak tájékoztató jellegűek, a szerződés értéke függ a rendszeres díjtól, kiválasztott eszközalapoktól, és a szerződés hosszától.

Mi az, amiben ez az életbiztosítás többet tud nyújtani más befektetési és megtakarítási formáktól?

Lehetőség van a megtakarítási biztosítási védelmet kiegészíteni, haláleseti díjátvállalás szolgáltatással, így védhető a megtakarítási program.

A rendszeres díjas életbiztosítás kitartó, kisebb részletekben történő megtakarításra ösztönöz. Megvalósíthatóvá teszi a nagyobb tőke összegyűjtését.

A hosszú távon, sok részletben összegyűjtött tőke más-más árfolyamon kerül befektetésre, ez csökkenti a befektetési kockázatot.

Egy konstrukción belül többféle befektetési eszköz közül lehet választani, így alkalmazkodni lehet a piaci változásokhoz.

A szerződés kedvezményezettjei szerződéskötéskor név szerint megjelölhetők, és a későbbiekben bármikor módosíthatóak.

Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így amennyiben a kedvezményezettek név szerint kerültek megjelölésre, úgy nem kell a – gyakran hosszan elhúzódó – hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására. A társaság rövid határidőn belül teljesíti a kifizetést, így nem marad pénz nélkül a hozzátartozó, a kedvezményezett.

Miután az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így a kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.

Az életbiztosítási összeg mentes a végrehajtás alól.

A legalább 10 évig számlán tartott befizetésekkel élvezheted az EHO és kamatadó-mentességből származó előnyöket.

A biztosítási esemény alapján történő kifizetések (kockázati szolgáltatások) összegei szintén mentesülnek a kamatadó és az EHO alól.

Nyugdíjbiztosításként megkötött szerződés esetén – a hatályos SZJA törvény értelmében – a szerződőnek lehetősége van adójóváírás igénybevételére.

 

Miért válaszd az általam közvetített Generali életbiztosítás?

Személyre szabott, egyedi ajánlatot fogsz kapni.
Megtakarításod folyamatosan figyelemmel lesz kísérve, kérdés esetén bármikor kereshetsz.
Ügyfélcentrikus tanácsadást és folyamatos kapcsolattartást fogsz tapasztalni.
Korrekten és etikusan tájékoztatlak a szerződés előnyeiről és hátrányairól.

A Te érdekeidet képviselem a pénzintézettel szemben. 

Bármilyen típusú befektetést választhatsz.
Alapkezelő menedzseli a befektetésedet.
Rendszeres díjfizetés mellett, eseti befizetésekkel bármikor növelheted a kitűzött célra szánt megtakarításod.

Banktól és államtól független, kamatadó-mentes
Megtakarításod mellett, komoly biztosítási védelem alakítható ki.

Rengeteg termék van a piacon, ezért fokozott figyelem szükséges
Nem feltétlenül az alacsony TKM jelenti a legjobb terméket
A megtakarítás kiválasztásához és összeállításához is szakember szükséges
10 évnél rövidebb időre nem ajánlott

 Érdekel a tanácsadás!

Gondolkodjunk és számoljunk együtt!